05-02-2013, 05:49 AM
Jak w temacie, czy ktoś może polecić mi dobry i tani czujnik czadu? Nie potrzebuje żadnych bajerów chce po prostu żeby dobrze działał. Czekam na opinie
(05-02-2013, 05:49 AM)megasmig napisał(a): Jak w temacie, czy ktoś może polecić mi dobry i tani czujnik czadu? Nie potrzebuje żadnych bajerów chce po prostu żeby dobrze działał. Czekam na opinie
(06-02-2015, 07:42 PM)kamilk-94 napisał(a):(05-02-2013, 05:49 AM)megasmig napisał(a): Jak w temacie, czy ktoś może polecić mi dobry i tani czujnik czadu? Nie potrzebuje żadnych bajerów chce po prostu żeby dobrze działał. Czekam na opinie
Nie wiem, czy można polecać czujniki czadu - przecież nie wiemy o nich nic dopóki się coś nie wydarzy, więc nie wiem czy dobry, ale z polecenia kominiarza mam Czujnik czadu orno
Mam nadzieję, że nie będzie konieczne sprawdzanie jego jakości, aczkolwiek ufam fachowcom
(05-02-2013, 05:49 AM)megasmig napisał(a): Jak w temacie, czy ktoś może polecić mi dobry i tani czujnik czadu? Nie potrzebuje żadnych bajerów chce po prostu żeby dobrze działał. Czekam na opinie